Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

App van Amazon Video beschikbaar op Sony’s Android TV-modellen

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 9:13 CategorieSmart tv's

Amazon heeft bekendgemaakt dat de app van Amazon Video vanaf nu ook internationaal beschikbaar is op de Android TV-modellen van Sony uit 2015 en 2016. Voorheen was de applicatie alleen beschikbaar op de moderne televisies van Samsung en LG.

App van Amazon Video beschikbaar

Amazon heeft vorige week officieel zijn videostreamingdienst wereldwijd gelanceerd en is sindsdien ook beschikbaar in onder meer Nederland en België. Echter, de applicatie voor die dienst kan nog niet op elk apparaat gedownload worden. Voorheen kon dat alleen op de slimme televisies van Samsung en LG, die recentelijk zijn uitgebracht, maar vanaf vandaag is het ook mogelijk voor de Android TV-modellen van Sony, die de fabrikant in 2015 en 2016 heeft uitgebracht. Gebruikers hebben hiervoor dus geen extra mediaspelers nodig.

Sony heeft bevestigd dat de uitrol van deze applicatie op 19 december is gestart. Ook heeft het bedrijf gemeld dat de applicatie automatisch zal worden gedownload voor de Android TV-modellen van Sony en dat er geen plannen zijn om de app uit te brengen voor toestellen die niet beschikken over Googles besturingssysteem voor tv’s. Het lijkt er overigens op dat Amazon Video nu nog niet vekrijgbaar is via Google Play en dat je hem daardoor niet kunt downloaden op tv’s van Philips en Bang & Olufsen en de bekendere mediaspelers van dit moment.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.