Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Alles dat je moet weten voordat je een hoofdtelefoon koopt

Geschreven door
Geplaatst op25 december 2016, 9:00 CategorieTips en adviezen

Om het samengaan van Xingo en MCP Network te vieren publiceren we deze week drie interessante artikelen van Hifi.nl. In dit artikel kijken we naar alles dat je moet weten voordat je een hoofdtelefoon koopt.

Alles dat je moet weten over een hoofdtelefoon

Hoofdtelefoons zijn niet meer weg te denken uit de audiowereld maar er zijn inmiddels zoveel soorten en maten dat de kans groot is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat zijn bijvoorbeeld de specificaties waar je op moet letten? Moet je voor een gesloten of open variant gaan? En, welke hoofdtelefoon past nu eigenlijk het beste bij jouw wensen?

De collega’s van Hifi.nl hebben in drie video’s uitgelegd waar je rekening mee moet houden, wat de belangrijkste termen en technieken zijn, en hoe je tot de juiste keuze komt. In onderstaande video zie en hoor je meer over de specificaties van hoofdtelefoons. Ook kun je de video’s over open of gesloten hoofdtelefoons en de keuze voor de juiste hoofdtelefoon bekijken.

Bekijk ook onze home cinema informatiegids voor meer tips en adviezen op het gebied van audio en video.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.