Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Aankondiging nieuwe Nvidia Shield Android TV tijdens CES 2017’

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2016, 13:17 CategorieGaming

Waarschijnlijk kondigt Nvidia tijdens de CES in Las Vegas, dat in januari plaatsvindt, een nieuwe versie van de Nvidia Shield Android TV aan. Het zou gaan om een mediaspeler die 4K ondersteund en waarvan de controller, voor het spelen van games, is gestroomlijnd.

Nvidia Shield Android TV – nieuwe versie op komst?

Naar verluidt werkt Nvidia momenteel aan een nieuwe versie van zijn mediaspeler: de Nvidia Shield Android TV. De huidige versie is nog steeds één van de beste mediaspelers met Android TV die je kunt kopen, maar in het jaar dat het apparaat beschikbaar is, is er een hoop veranderd. Games zijn beter geworden en vereisen een betere controller en slimme televisies kunnen tegenwoordig ook al 4K-applicaties aanbieden. Het is dus tijd voor een nieuwe Nvidia Shield – moet het bedrijf gedacht hebben – en die lijkt er nu ook aan te komen.

De verwachting is dat de fabrikant de nieuwe Shield tijdens de CES in Las Vegas zal aankondigen. Die consumentenelektronicabeurs zal begin januari plaatsvinden en een bron zijn van nieuwe producten en technologieën. Het apparaat zou onder meer een betere controllers krijgen, evenals 802.11ac wifi-ondersteuning en MIMO-antennes. Dat moet voor een betere connectiviteit zorgen. De controller zou voortaan werken met Bluetooth LE, in plaats van Wi-Fi Direct, en dat zou de batterijduur moeten verbeteren. Het wachten is nu op Nvidia.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.