Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toys”R”Us plakt alvast een prijs op de Nintendo Switch

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 9:53 CategorieGaming

De internationale speelgoedwinkelketen Toys”R”Us heeft alvast een prijskaartje gehanden aan de Nintendo Switch, de nieuwste spelcomputer van Nintendo. Omgerekend zou de prijs neerkomen op 225 euro, maar die prijs zou exclusief belasting zijn.

De Nintendo Switch kost waarschijnlijk 300 euro

Begin volgend jaar zal Nintendo, tijdens een Direct-presentatie op 13 januari, meer bekendmaken over de Nintendo Switch. Tegen die tijd zullen we er onder andere achter komen welke games we mogen verwachten en wat de prijs voor het apparaat zal zijn. Nu heeft de Canadese afdeling van de internationale speelgoedwinkelketen Toys”R”Us alvast de console in het assortiment opgenomen en heeft daar ook al een prijs aan gekoppeld. Op de website kost de Switch 329,99 dollar, wat omgerekend neerkomt op zo’n 225 euro in Europa.

Die prijs is exclusief belasting. Een snelle berekening (225 keer 121, dat bedrag delen door honderd) leert ons dat de prijs in Nederland mogelijk 272,25 zal zijn. Dat is een vreemd bedrag, waardoor het voor ons niet vreemd zou zijn wanneer Nintendo het bedrag naar boven afrondt en de Nintendo Switch voor 299,99 euro zal verkopen. Deze prijzen zijn dus alles behalve bevestigd door de spellenboer; ze laten momenteel alleen zien wat we er ongeveer van mogen verwachten. Bovendien is 300 euro niet duur voor een nieuwe spelcomputer.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.