Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Tivoli Audio introduceert ART collectie multiroom speakers

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2016, 11:38 CategorieLuidsprekers

Tivoli Audio lanceert de nieuwe ART-collectie met draadloze speakers voor in en rond het huis. De collectie start met de CUBE en de ORB, twee speakers met Bluetooth- en Wifi-mogelijkheden voor het draadloos afspelen van muziek.

De speakers bieden een combinatie van strak design en geluid. Met behulp van de bediening en de gratis app is het mogelijk om de muziek van muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en Tidal te streamen vanaf elk iOS- of Android-apparaat. De ART-speakers kunnen gebruikt worden als losstaande mono-speakers of gekoppeld worden tot een stereo- of multiroom muzieksysteem. Met de optionele, oplaadbare en vervangbare batterij zijn speakers volledig draadloos.

De CUBE en ORB zijn afgewerkt met een houten behuizing, verkrijgbaar in de kleuren walnoot, zwart en wit. De voorkant is voorzien van een eco-vriendelijk speakerdoek. Het stoffen speakerdoek moet zorgen voor een minimale beïnvloeding van het geluid. De stoffen hebben bovendien het EU-Ecolabel keurmerk en zijn milieuvriendelijk geproduceerd.

tivoli-audio-art-1

Naast de CUBE en ORB draadloze speakers heeft Tivoli Audio ook een wifi-zender en -ontvanger aan de ART-collectie toegevoegd. De ConX stelt gebruikers in staat om audio vanaf elke ontvanger, draaitafel of cassettespeler draadloos naar de ART speakers te verzenden en maakt bovendien van elke speaker/radio met een input een wifi-enabled speaker of radio. Het bedrijf heeft plannen om de lijn aankomend voorjaar verder uit te breiden.

De CUBE en ORB zijn verkrijgbaar bij de Tivoli Audio dealers voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 199 en 249 euro. De ConX is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 69 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.