Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert stereo-installatie Kombo 62

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2016, 11:24 CategorieLuidsprekers

Teufel lanceert de Kombo 62, een complete stereo-installatie met onder meer een cd-speler, Bluetooth, digitale en analoge radio, USB-Playback, een krachtige versterker en de Ultima 40 luidsprekers.

Teufel Kombo 62

Met een standaardbreedte van 430 mm en uit één stuk aluminium vervaardigde behuizing is de cd-receiver Kombo 62 bewust van een klassiek uiterlijk voorzien. De cd-lade is verborgen achter het toetsenblok van het display. Zoals een CDcdreceiver betaamt, biedt de Kombo 62 rechtstreekse bediening van de muziek en ingangen via de toetsen op het apparaat. De cd-receiver kan ook op afstand worden bediend met de afstandsbediening van aluminium. Naast cd’s en FM-radio biedt de Kombo 62 ondersteuning voor digitale radio (DAB+) en Bluetooth met aptX voor een optimale overdrachtskwaliteit. Compatibele mobiele apparaten kunnen eenvoudig een Bluetooth-verbinding maken op basis van near-field communication (NFC).

Voor het aansluiten van externe spelers zijn aan de achterzijde een stereo cinch-ingang, een optische digitale ingang en een phono-ingang beschikbaar. Aan de voorzijde van het apparaat is ruimte voor analoge verbindingen met twee apparaten via een cinch-ingang en mini-jack. Gegevensdragers met digitale muziekbestanden kunnen worden aangesloten op de usb-poort aan de voorzijde. Naast luidsprekers kan ook een actieve subwoofer met een vrij selecteerbare scheidingsfrequentie op de Kombo 62 CD-receiver worden aangesloten.

teufel-kombo-62-1

De receiver gaat volgens Teufel het beste samen met de Ultima 40 vloerstaande luidsprekers. De luidspreker met het klassieke 3-wegs ontwerp en twee sufwoofers met een diameter van 165 mm moeten zorgen voor een nauwkeurige reproductie van het basgeluid met tot 45 Hz. De koperkleurige middeltoner van kevlar en glasvezel en een doorsnede van 165 mm werkt in een eigen kamer op een frequentiebereik tussen de 650 Hz en 26.000 Hz. Een geweven dome-tweeter met een diameter van 25 mm rondt de klankervaring af.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Kombo 62-set bestaat uit de cd-receiver Kombo 62 en twee staande Ultima 40 Mk2-luidsprekers in een witte of zwarte uitvoering. De set wordt geleverd met een afstandsbediening van aluminium , een luidsprekerkabel van 15 meter en een FM-/DAB-antenne. De combinatie is per direct verkrijgbaar via de website van Teufel voor een prijs van 999,99 euro. De CD-receiver Kombo 62 (649,99 euro) en de staande luidspreker Ultima 40 Mk2 (499,99 euro per paar) zijn tevens los verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.