Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spelcomputer PlayStation 4 Pro nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2016, 15:07 CategorieGaming

Vanaf vandaag is het mogelijk de PlayStation 4 Pro te kopen in Nederland. Het apparaat heeft een adviesverkoopprijs van 399 euro gekregen. De PS4 Pro is een krachtigere versie van de reguliere PS4.

Nu te koop: PlayStation 4 Pro

Sony heeft vandaag de PlayStation 4 Pro gelanceerd in Nederland. Deze spelcomputer is een krachtigere variant van de reguliere PlayStation 4. Populaire PS4-games, zoals Call Of Duty: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank, The Last of Us Remastered en Uncharted 4: A Thief’s End (SIE Worldwide Studios), zijn aangepast zodat ze gebruikmaken van de extra capaciteiten van PS4 Pro. Daarnaast biedt de console ondersteuning aan voor 4K en high dynamic range (HDR). Zo komen de kleuren veel beter tot hun recht op tv.

Maar dan moet je wel een moderne tv hebben. De PS4 Pro zal beschikbaar zijn naast de reguliere PS4. Gamers kunnen elke PS4-game op zowel de PS4 Pro als de reguliere PS4 spelen. PlayStation VR, waar we onlangs een recensie van hebben gepubliceerd, is te gebruiken met beide systemen. De gebruikersinterface is identiek voor beiden systemen. Ook voor gamers met een hd-tv die geen ondersteuning biedt voor 4K of HDR biedt PS4 Pro een aantal voordelen, zoals hogere en stabielere framerates en verbeterde graphics en omgevingen.

Prijs en beschikbaarheid

De PlayStation 4 Pro is nu beschikbaar voor een adviesprijs van 399 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.