Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De Sony PlayStation 4 kan nu ook gifjes maken

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2016, 9:18 CategorieGaming

Sony heeft een update uitgebracht voor de PlayStation 4. Nu kunnen gebruikers direct gifjes (bewegende plaatjes) maken op het platform. Wat je hiervoor hoeft te doen, is de Sharefactory-applicatie te updaten. Daarna kun je meteen aan de slag.

Gifjes maken met de Sony PlayStation 4

Sony rolt een update uit voor de Sony PlayStation 4 die maar weinig mensen hebben zien aankomen. De spelcomputer is vanaf nu in staat om gifjes (bewegende plaatjes die in een korte loop worden afgespeeld) te maken. Sony Interactive Entertainment heeft hiervoor een update uitgebracht voor de Sharefactory-applicatie, die elk moment kan arriveren op je console. Je kunt van een gameplayvideo een gifje maken. Je kunt de afbeelding laten loopen en er troll strickers aan toevoegen. Ook kun je gebruikmaken van het meme-font (spreek uit als miem).

Mocht je van plan zijn een PlayStation 4 Pro aan te schaffen, dan kun je straks ook gameplay in een hogere resolutie opnemen. De nieuwe Sony PlayStation 4 verschijnt deze week al en heeft een adviesverkoopprijs van 399 euro gekregen. Naast de bovengenoemde mogelijkheden, krijg je in de fotomodus ook nog toegang tot collages en filters. Ook handig om te weten: de gifjes kunnen maximaal tien seconden lang zijn. Het wachten is nu op het antwoord van Microsoft; krijgen Xbox One-eigenaars ook deze mogelijkheid tot hun beschikking?

Onlangs hebben we ook PlayStation VR uitgeprobeerd en van een recensie voorzien. Die recensie kun je lezen op Wearables Magazine.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.