Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray speler nu een stuk goedkoper

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 12:07 CategorieBlu-ray

Samsung heeft eind vorig jaar zijn eerste Ultra HD Blu-ray speler aangekondigd; de UBD-K8500. Dit model werd geïntroduceerd voor een prijs van 499 euro maar kan inmiddels voor iets meer dan 300 euro gekocht worden.

Er worden heel wat 4K Ultra HD tv’s verkocht en het assortiment Ultra HD Blu-ray discs in de winkels wordt steeds groter. Toch zijn er op dit moment nog maar twee fabrikanten die met deze discs overweg kunnen. Panasonic heeft twee spelers op de markt; de DMP-UB900 en DMP-UB700. Samsung heeft alleen de UBD-K8500 in het assortiment.

We hadden dit jaar meer Ultra HD Blu-ray spelers van meer fabrikanten verwacht maar het blijft opvallend stil. Het gevolg van een klein aantal spelers is dat de prijzen ook niet snel zakken. 500 euro voor een Blu-ray speler is voor veel mensen immers nog een hoop geld. Toch zien we nu eindelijk de prijzen hard dalen, in ieder geval bij Samsung, De UBD-K8500 ka inmiddels gekocht worden voor iets meer dan 300 euro.

De bodem lijkt echter nog niet in zich want in de VS wordt deze speler inmiddels aangeboden voor 180 dollar, wat omgerekend zo’n 175 euro is. Wie op zoek is voor een Ultra HD Blu-ray speler voor de feestdagen kan dus misschien in de komende weken de perfecte deal tegenkomen.

Lees ook onze Samsung UBD-K8500 review.  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    22 november, 2016 om 1:09

    Oppo word te duur hier heb de techniese gegevens gezien, het voegt niets toe voor mij ga dan voor de Panasonic de 700 de goedkopere dan zijn voorganger 900. Heb nu ook een panasonic bevalt goed. En de 700 komt er goed uit de test nu even een aanbieding afwachten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.