Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips Fidelio B8 soundbar met Dolby Atmos te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 12:01 CategorieLuidsprekers

Philips heeft zijn nieuwste soundbar met Dolby Atmos op de Nederlandse markt gebracht. De Fidelio B8 kan middels het gebruik van gerichte speakers en weerkaatsingen in de ruimte een Dolby Atmos-effect weergeven. Daarbij komt de speaker met een draadloze subwoofer. Het systeem heeft een prijs van 999 euro meegekregen.

Philips Fidelio B8 met Dolby Atmos

De nieuwe Philips Fidelio B8 soundbar is maar 5,3 centimeter hoog, beschikt over 18 kleine speakers en komt met een 8-inch subwoofer die een vermogen van 220 Watt heeft. Een aantal speakers wijst naar boven om het surround-geluid van boven, waar Dolby Atmos om bekend staat, te verzorgen. Middels weerkaatsingen in de ruimte moet zo een indrukwekkend surround-effect gecreëerd worden.

Philips-Fidelio-B8

Verder komt de nieuwe soundbar met bluetooth met nfc en aptX voor het streamen van muziek, twee hdmi-ingangen waarvan een met ARC voor het geluid van de tv, één hdmi-uitgang met 4K-ondersteuning, een optische aansluiting, een 3.5mm-poort, een coaxiale ingang en een totaal vermogen van 400 Watt.

De Philips Fidelio B8 soundbar ligt vanaf nu in de Nederlandse winkels voor een prijs van 999 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.