Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

NLziet voegt live-televisiezenders toe aan zijn aanbod

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 10:12 CategorieStreamingdiensten

NLziet heeft bekendgemaakt dat er live-televisiezenders worden toegevoegd aan het aanbod. Begin volgend jaar wordt de bètaperiode gestart. Ook kan alle content vanaf nu op de NLziet-website worden bekeken, zonder te worden doorverwezen.

NLziet krijgt live-televisiezenders

NLziet krijgt live-televisiezenders, maakt de streamingdienst bekend. Het project dat hiervoor moet zorgen zal in het eerste kwartaal van 2017 van start gaan. Rond die periode wordt er ook een nieuw bètaprogramma verwacht, waar gebruikers zich voor kunnen aanmelden om de nieuwe dienst te testen. Het is nog niet bekend of dit een open of een gesloten bèta zal zijn. Daarnaast is er nog een hoop onbekend. Het is niet duidelijk of abonnementshouders straks meer moeten betalen of wellicht een aanvulling op het abonnement moeten nemen.

Ook weten we nog niet om welke live-televisiezenders het gaat en hoe lang de testperiode zal gaan duren. Het is overigens vanaf nu mogelijk om alle beschikbare content van NLziet ook daadwerkelijk op de website te bekijken, zonder te worden doorverwezen (al komt het bij een enkeling soms toch nog voor). Deze maand is er ook al wat veranderd: voortaan kun je van elk programma en titel en beschrijving lezen. Daarnaast zal de videostreamingdienst vanaf volgende maand onthouden waar je precies was gebleven wanneer je stopte met kijken.

Vanaf volgend jaar zal de dienst ook een tv-gids gaan krijgen (eerste kwartaal) en zal er op genre gezocht kunnen worden (tweede kwartaal). Daarnaast krijgen bètatesters mogelijk de kans om vanaf eind december de kwaliteit van de stream in te stellen — maar die optie wordt nu nog in overweging genomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.