Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo Switch wordt mogelijk op 17 maart uitgebracht in Europa

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2016, 13:24 CategorieGaming

Naar verluidt is Nintendo voornemens de Nintendo Switch op 17 maart in de PAL-regio uit te brengen. Nederland valt ook onder die regio. De fabrikant heeft zelf deze informatie niet naar buiten gebracht, waardoor het voorlopig dus nog om een gerucht gaat.

Nintendo Switch op 17 maart beschikbaar – gerucht

Nintendo heeft eerder aangegeven dat de Nintendo Switch in maart 2017 wereldwijd beschikbaar zal zijn. Echter, de fabrikant heeft nog geen precieze datum vrijgegeven. Nu is er een gerucht ontstaan over een mogelijke releasedatum voor de PAL-regio, waar Nederland ook onder valt. Het spelsysteem zal in die regio op 17 maart verschijnen, volgens de nieuwste geruchten. De persoon die de informatie naar buiten bracht, freelance journalist Laura Kate Dale, heeft het in het verleden vaker bij het juiste eind gehad.

Zo voorspelde Dale de correcte datum waarop Nintendo de eerste trailer zou uitbrengen van de Nintendo Switch. Dat bleek te kloppen, maar voor nu geldt dat je het gerucht alsnog even met een korrel zou moet nemen. Wat wel meehelpt, is het idee dat 17 maart op een vrijdag valt. En traditiegetrouw lanceert Nintendo zijn spelcomputers (en vaak ook games) op vrijdagen. Nintendo zal binnenkort, begin januari, zelf onthullen wanneer de console in de winkels ligt. Ook komen we dan meer over de games en de hardware te weten.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.