Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe introduceert Klang 1 satelliet luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 12:08 CategorieLuidsprekers

Loewe heeft deze week een nieuwe uitbreiding voor het onlangs aangekondigde Klang-audiosysteem aangekondigd. De Duitse fabrikant komt met de Klang 1, een kleine satellietspeaker die perfect samen moet gaan met de eerder aangekondigde Klang 5 vloerstaande luidspreker maar ook dienst kan doen als onderdeel van een stereosysteem.

Loeowe Klang 1

De Klang 1 is een compacte en onopvallende luidspreker die op een plank of kast, een muurbeugel of een standaard geplaatst kan worden. De behuizing is voorzien van zwart akoestisch materiaal en zeer strak afgewerkt. Onder de motorkap zien we een 3-inch full-range driver terug die samen met nieuwe technieken moet zorgen voor een kamer vullend geluid. Voor de lage tonen kun je de onlangs aangekondigde Subwoofer 300 aan het systeem toevoegen.

loewe-klang-1-1

Stereosysteem of surroundsysteem

Je kunt de Klang 1 als stereosysteem inzetten, maar je kunt er ook een surround-systeem van maken waarbij de tv de centerspeaker is en de Subwoofer 300 de lage tonen verzorgt. Vervolgens kun je twee extra speakers achterin de ruimte plaatsen voor het surround-effect. Mocht je wat grotere speakers voor de voorzijde willen hebben dan heb je de mogelijkheid de Klang 5 vloerstaande luidsprekers te integreren.

Je kunt de nieuwste en kleinste telg van de Klang-serie vanaf nu kopen voor een prijs van 499 euro per paar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.