Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon SB 20 soundbar te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 12:39 CategorieLuidsprekers

Harman Kardon heeft deze week een nieuwe soundbar op de Nederlandse markt gebracht. De fabrikant kondigde de SB 20 soundbar in september al aan maar nu ligt deze in de Nederlandse winkels voor een prijs van 379 euro.

Harman Kardon SB 20 soundbar

De Harman Kardon SB 20 is een moderne en compacte soundbar die de kijkervaring volgens de fabrikant flink moet verbeteren. De langwerpige luidspreker levert een virtual surround ervaring door de Harman Display Surround modus, zonder extra speakers nodig te hebben. De draadloze subwoofer heeft volgens de fabrikant een krachtige bas en een slank design. De geïntegreerde Harman Volume feature zorgt ervoor dat elk kanaal en elke commercial op hetzelfde geluidniveau blijft.

De soundbar kan middels een hdmi-kabel met je tv verbonden worden en kan audio van de tv weergeven dankzij de arc-functionaliteit. Ook beschikt de soundbar over bluetooth zodat je audio vanaf je smartphone of tablet draadloos kunt weergeven. Voor fysieke aansluitingen is de soundbar voorzien van optische en analoge inputs. De speaker heeft een adviesprijs van 379 euro meegekregen en kan onder meer bij onderstaande winkels gekocht worden.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.