Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #73

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer Gilmore Girls: A Year in the Life.

Ex Machina

In Ex Machina wint een codeerder van een technisch bedrijf een week vakantie in het buitenverblijf van de bestuursvoorzitter van dat bedrijf. Hij moet er een nieuwe kunstmatige intelligentie testen. Dat doet hij onder andere door – onder controle – gesprekken met ‘haar’ (de vrouw in de onderstaande trailer) te voeren. In Ex Machina komen we de acteurs Alicia Vikander, Domhnall Gleeson en Oscar Isaac. Vooral Isaac maakt de laatste jaren furore, met zijn rollen in films als Star Wars Episode VII: The Force Awakens. De film duurt bijna twee uur.

Heel veel kerstfilms

Wil je alvast in de stemming wil komen of wil je checken wat Netflix straks in elk geval aan te bieden heeft op het gebied van kerstfilms, dan hebben we deze week goed nieuws. De videostreamingdienst heeft namelijk een hoop kerstfilms toegevoegd aan de bibliotheek. Zo tref je er onder meer Mickey’s Kerstmagie: Ingesneeuw in Mickey’s Club, The Muppet Christmas Carol, The Santa Clause 3: The Escape Clause, Santa Buddies, A Christmas Carol, One Magic Christmas en nog aantal films aan. Waarschijnlijk zal dat aanbod alleen maar gaan toenemen…

Gilmore Girls: A Year in the Life

Op dit moment hebben heel wat Gilmore Girls-fanaten gewacht: Lorelai (Lauren Graham) en Rory Gilmore (Alexis Bleden) aanwezig. Ook Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim) en Sean Gunn (Kirk Gleason) en meer zijn terug in de revival van de populaire serie over een single moeder die omgaat met haar dochter. In totaal zijn er vier afleveringen geproduceerd, die elk negentig minuten duren. Het zijn dus als het ware vier cadeautjes in de vorm van films, die samen één geheel van zes uur vormen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.