Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #72

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer drie seizoenen van The 100.

The 100 (drie seizoenen)

In The 100 maken we kennis met honderd uitgekozen jonge mensen die naar de aarde worden gestuurd vanuit de ruimte. Nadat de aarde praktisch onleefbaar verklaard is door nucleaire bommen, leeft een groot aantal mensen in een ruimtestation boven onze planeet. Om te checken of de planeet weer leefbaar is, worden er honderd jonge mensen naar beneden gestuurd. Maar dit zijn wel mensen die fouten hebben gemaakt en waren opgesloten vanwege hun misdaden. Dat kan alleen maar spanning en wrijving opleveren, zeker in de eerste uren…

The Originals (drie seizoenen)

Liefhebbers van de serie The Vampire Diaries kunnen deze week hun lol niet op, aangezien de kijkers nu drie seizoenen van de Amerikaanse horror/fantasy-televisieserie The Originals kunnen bekijken op de videostreamingdienst. The Originals is een spin-off-serie van The Vampire Diaries, waarin de Mikaelsons verhuizen naar New Orleans, waar ze samenwerken met plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen. Dit was nota bene hun stad en zij hebben hem opgebouwd, dus moet iedereen het ontgelden die hen in de weg staat.

Pretty Little Liars (seizoen zeven)

Sinds deze week staat de eerste helft van het zevende seizoen van Pretty Little Liars op Netflix. In deze serie krijgt een groepje vriendinnen te maken met een stalker die hun geheimen blootlegt als de meiden niet doen wat er van hen verwacht wordt. Inmiddels zijn de meiden opgegroeid en hebben ze (de meesten dan) een carrière opgebouwd, dus zou je kunnen stellen dat alle narigheid achter de rug is. Maar in seizoen zes hebben we kunnen zien dat dit helaas niet het geval is, aangezien de dreigementen van vooraf aan zijn begonnen…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.