Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #71

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het eerste seizoen van The Crown.

The Crown (één seizoen)

The Crown is een serie die over een jonge Queen Elizabeth II gaat. Vrij kort na de Tweede Wereldoorlog werd de prinses voorbereid op haar aanstaande werk als koningin. Maar door de politieke onrust van dat land, werd er geen rekening gehouden dat dat werk zich nog wel eens eerder zou kunnen aandoen. Haar vader, Koning George VI, kwam namelijk plots te overlijden. En in de serie The Crown, een Netflix Original, is goed te zien wat voor impact zijn dood en haar nieuwe verantwoordelijkheden op haar leven hebben en zal hebben.


Monsters University

Monsters University is een animatiefilm van Disney en Pixar, die in 2013 uitkwam. In deze voorganger van Pixars populaire animatiefilm Monsters Inc. zien we wederom de excentrieke monstermaatjes Mike Wazowski en James P. Sullivan, maar dan in hun jongere jaren. Destijds waren ze nou niet de beste vrienden, maar zie je hun relatie zich al wel ontwikkelen naarmate de film vordert. Acteurs Billy Crystal, John Goodman en Steve Buscemi kruipen wederom in de huid van de personages Mike, Sullivan en Randy.


Zwartboek

Het is 1944. Rachel, gespeeld door Carice van Houten, komt in de problemen, nadat blijkt dat haar schuilplaats is gebombardeerd door de geallieerden. Ze komt in contact met een man van het verzet, die haar kan helpen ontsnappen via het Biesbosch. Per boot zal ze dan naar het zuiden van Nederland vertrekken. Als de Duitsers vervolgens haar boot aanvallen en iedereen vermoorden, dan weet ze toch te ontsnappen. Ze wordt opgevangen door iemand anders van het verzet, die haar om een gunst vraagt — en dat zal haar ogen over die aanval openen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.