Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #70

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer zes seizoenen van The Good Wife.

The Good Wife

Stel: je bent een vrouw en hebt al jaren niet gewerkt, omdat je man genoeg verdiend om het gezin te onderhouden. Maar dan moet je man ineens de gevangenis in, waardoor je genoodzaakt bent opnieuw aan het werk te gaan. Hoe pak je dat dan aan? Dat zie je in het juridische drama The Good Wife, waarin Alicia Florrick wordt gedwongen haar oude carrière nieuw leven in te blazen. Ze is ooit afgestudeerd als advocaat en zal haar werkzaamheden weer oppakken. En dat heeft consequenties en gevolgen, zodat het altijd spannend blijft.

Good Will Hunting

Als docenten ontdekken dat een doelloze conciërge ook een wiskundig genie blijkt te zijn, helpt een therapeut de jongeman zijn belemmerende problemen te overwinnen. In deze film zien we grote acteurs als Robin Williams en Matt Damon, die de hoofdrollen vertolken. Williams is de therapeut, terwijl Damon de geniale conciërge speelt. Damon moet zien te achterhalen wat hij wil in het leven, om er het beste uit te halen. Maar daarvoor moet de conciërge eerst in zichzelf gaan geloven, wil hij dat doel gaan bereiken.

Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

Naast een serieuze film en spannende serie, hebben we deze week ook iets dat veel minder zwaar is en er puur voor het lachen is: nieuw materiaal van de lompe Trailer Park Boys. De jongens uit het woonwagenpark zijn dolblij met hun gratis trip naar Europa, totdat ze achter de ongebruikelijke voorwaarden van hun zakelijke sponsor komen. Mike Smith, John Paul Tremblay en Robb Wells zijn terug om de inmiddels bekende personages nogmaals te vertolken. Dit nieuwe seizoen belooft veel hilariteit, maar je moet er wel droge humor voor hebben.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.