Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BumpOut is bluetooth-speaker die bijna overal aan blijft plakken

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2016, 13:12 CategorieLuidsprekers

Op Indiegogo is nu een bluetooth-speaker te vinden die bijna overal aan blijft plakken, genaamd de BumpOut. De driver op het apparaatje kan uit het apparaat geschoven worden, waardoor je een beter basgeluid en audio-ervaring zou moeten krijgen.

Dit is de BumpOut, nu op Indiegogo

De BumpOut is een speciale bluetooth-speaker die bijna over op geplakt kan worden. Dat is nog niet eens het meest speciale kenmerk van dit apparaat. De driver aan de binnenkant kan namelijk uit z’n omhulsel worden geschoven, wat een beter basgeluid en algemene audio-ervaring zou moeten opleveren, aldus de makers op de crowdfundingwebsite Indiegogo. En dat terwijl de speaker nog steeds klein genoeg is om in een broekzak te passen. En met de BumpOut Coin is het mogelijk het apparaat op bijvoorbeeld een muur of smartphone te bevestigen.

Die Coin zorgt ervoor dat de speaker niet zomaar loskomt, waardoor je die gerust kan laten zitten of hangen waar je maar wil. Daarnaast is de bluetooth-speaker bestand tegen water en stof, waardoor je hem bijvoorbeeld ook in de badkamer kan gebruiken. Het is mogelijk deze speaker aan andere BumpOut-speakers te koppelen voor een betere geluidservaring. Ook is er een microfoon aanwezig, evenals een accu die tot zeven uur op een volle lading zou moeten meegaan. De speaker kost is al verkrijgbaar vanaf 69 dollar, op de website Indiegogo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.