Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Black Friday 2016: de beste deals van Hificorner.nl

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 11:29 CategorieGesponsord

Met nog een paar dagen te gaan is het op 25 november 2016 weer Black Friday. Op deze dag wordt er door Hificorner.nl groots uitgepakt met unieke en zeer voordelige deals. Trouwe klanten weten dat Hificorner.nl altijd scherp geprijsd is, maar tijdens Black Friday gaan ze nog een stapje verder.

Op deze dag heeft u namelijk de mogelijkheid om te profiteren van de allerbeste aanbiedingen. In de weken voorafgaand aan Black Friday zijn de medewerkers weer druk bezig geweest met de inkoop van onder andere tv’s, hoofdtelefoons, receivers, speakers. Dit heeft geresulteerd in een aantal geweldige producten met flinke kortingen.

Black Friday is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. Hificorner.nl was negen jaar geleden  één van de eersten die deze dag in Nederland introduceerde, en met succes. Sindsdien vindt u zowel in de winkels te Amersfoort en Groningen als op de website scherp geprijsde deals. Profiteer tijdens deze periode van de beste deals in verschillende categorieën, zoals surround receivers, tv’s, diverse speakers en meer. 

Om als eerste op de hoogte te zijn van de beste deals, kunt u zich inschrijven via de website van Hificorner.nl. U wordt de komende dagen dan per e-mail op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen. Elke dag zullen wij nieuwe deals toevoegen. Behalve op Black Friday vindt u elke dag al een voorproefje in de DagDeal mailing, die deze week is omgedoopt tot Black Friday Deal. Inschrijven voor deze mailing is eveneens mogelijk via de website van de winkel. 

De deals zijn alleen geldig tijdens de Black Friday periode (21 tot en met 28 november) geldig en de voorraad is beperkt. Het team van Hificorner.nl wenst u alvast veel voorpret en winkelplezier.

Dit is een gesponsord artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.