Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen viert 91ste verjaardag met Cool Modern Collection

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 18:45 CategorieLcd en led tv's

Bang & Olufsen bestaat 91 jaar en dat wordt gevierd met een nieuwe stijl. Verschillende producten van het bedrijf worden ter ere van het 91 jarige bestaan uitgevoerd in een koperkleurige afwerking. De producten worden in de Cool Modern Collection uitgebracht.

Bang & Olufsen Cool Modern Collection

Met de Cool Modern Collection voegt Bang & Olufsen een volledig nieuwe stijl toe aan hult assortiment en hult enkele van de populairste geluidssystemen, luidsprekers en televisies in een warme kleur die voor av-begrippen nogal uniek is. In de nieuwe collectie komen het design en het voor Bang & Olufsen kenmerkende koele Scandinavische minimalisme samen met glanzend, koperkleurig aluminium en donkere stoffen. De producten krijgen hierdoor een warme gepolijste uitstraling.

bang-olufsen-cool-modern-collection-1

Als inspiratiebron voor de combinatie van krachtige kleuren met de ingetogen architecturale belijning dienden volgens het bedrijf zowel de huidige interieurtrends alsook de creativiteit van de art-deco kunststroming uit de jaren twintig, het decennium waarin ook de geschiedenis van Bang & Olufsen begon. Samen met de Cool Modern Collection worden ook twee nieuwe stofkleuren voor de luidsprekercovers geïntroduceerd: Purple Heart en Parisian Night. Purple Heart is een warme kleur die beelden oproept van gerijpte wijn en donkere heide en Parisian Night hult zich in een diepdonker fluwelen nachtblauw.

Ook de BeoLab 18 en BeoVision 14 maken deel uit van de Cool Modern Collection, en de luidsprekercovers werden daarom voorzien van lamellen van gerookt eiken. Om de zachte glans van het nieuwe koperkleurige frame een harmonieus decor te bieden, zijn de bijbehorende stands en muurbeugels uitgevoerd in matzwart.

Een groot aantal producten onderging een koperkleurige make-over, waaronder de nieuwe BeoVision 14 televisie, de BeoSound 35, het draadloze muzieksysteem, de BeoLab 18 luidsprekers en ook het nieuwste luidsprekersysteem; de BeoSound 1. De nieuwe collectie zal vanaf 17 november 2016 in de Bang & Olufsen-showrooms verkrijgbaar zijn. De prijs van de producten is identiek aan die van de standaarduitvoering ervan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.