Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Apple Music introduceert goedkoper abonnement voor studenten

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2016, 10:20 CategorieStreamingdiensten

Apple heeft aangekondigd dat het goedkopere abonnement van Apple Music, bedoeld voor studenten, nu beschikbaar is in Nederland en België. Voordat je toegang krijgt tot dit abonnement, dien je eerst te bewijzen dat je daadwerkelijk een student bent. Je moet dus ingeschreven zijn op een hogeschool of universiteit.

Apple Music goedkoper voor studenten

Apple heeft het goedkopere studentenabonnement voor Apple Music in meerdere landen uitgerold. Voortaan is het studentenabonnement ook verkrijgbaar in Nederland en België. In totaal kunnen de studenten uit meer dan dertig landen nu gebruikmaken van deze abonnementsvorm. Studenten betalen 4,99 euro per maand voor de dienst, in plaats van het gebruikelijke 9,99 euro per maand. Ook kan er nog steeds gekozen worden voor het familieabonnement van 14,99, waar in totaal zes mensen voor aangemeld kunnen worden.

Wel dien je te kunnen bewijzen dat je inderdaad een student bent. Je moet dus ingeschreven staan op een hogeschool of universiteit. De studentenabonnement is al langer verkrijgbaar in andere landen, zoals de Verenigde Staten, Duitsland en Ierland. Concurrent Spotify zou ook een dergelijk abonnement in Nederland willen introduceren voor studenten. Die plannen stammen alweer uit 2014; het is er nog altijd niet van gekomen. Wel kunnen de studenten in de Verenigde Staten gebruikmaken van een studentenabonnement op de streamingdienst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.