Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Amazon lanceert Amazon Music Unlimited in Europa

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 12:12 CategorieStreamingdiensten

Amazon heeft zijn muziekstreamingdienst Amazon Music Unlimited gelanceerd in enkele Europese landen, waaronder Duitsland. Helaas is de dienst nog niet in Nederland te gebruiken. Onduidelijk is vanaf wanneer dat wel het geval zal zijn. De kosten blijven gelijk.

Amazon Music Unlimited in Europa

Een maand nadat Amazon de Music Unlimited-dienst in Noord-Amerika lanceerde, lanceert het bedrijf de muziekstreamingdienst ook in Europa. Vanaf vandaag kunnen de mensen in Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk aan de slag met de dienst. Met deze stap kan het online warenhuis een betere positie krijgen in het wereldwijde landschap voor muziekstreamingdiensten, waar diensten als Spotify, Apple Music en Tidal razend populair zijn. Op moment van schrijven is het niet bekend wanneer Music Unlimited naar Nederland komt.

De prijzen komen overeen met de prijzen die het bedrijf in de Verenigde Staten hanteert. Je betaalt 9,99 euro per maand voor onbeperkt toegang tot alle veertig miljoen liedjes. Heb je al een Prime-abonnement bij Amazon, dan dalen de kosten naar 7,99 euro per maand. En wanneer je een Echo-abonnement hebt, dan betaal je slechts 3,99 euro per maand (maar dat abonnement beperkt je ook tot één Echo-apparaat). Er is momenteel nog geen familieabonnement beschikbaar, die concurrenten als Spotify en Apple Music wel hebben.

  • Delen:

Reacties

  1. frans
    15 november, 2016 om 10:13

    Er zijn zoveel stream music zenders en internet radio eigenlijk te veel.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.