Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Abonnementen voor Apple Music zullen in prijs worden verlaagd’

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2016, 10:43 CategorieStreamingdiensten

Naar verluidt zal Apple de prijzen voor de abonnementen van Apple Music gaan verlagen. Het gaat om het normale en familieabonnement van die dienst. Apple zou dit doen om beter te kunnen concurreren met de muziekstreamingdienst van Amazon.

Abonnementen Apple Music worden goedkoper – gerucht

Apple zou momenteel de overweging maken de prijzen voor de abonnementen van Apple Music in prijs te verlagen. Dat melden twee bronnen, die niet werkzaam zijn bij het bedrijf, maar wel werken met de dienst sinds de lancering. Of de prijsverlaging ook naar Nederland komt is nog niet bekend, maar in de Verenigde Staten zouden de prijzen van het standaardabonnement van 9,99 dollar naar 7,99 dollar worden verlaagd. Het familieabonnement zou van 14,99 dollar naar 12,99 dollar worden verlaagd.

De nieuwe prijzen zouden rond de kerst worden geïntroduceerd. In het begin zou het gaan om een aanbieding voor de feestdagen, maar laten zouden de prijzen standaard op dit niveau blijven staan, melden dezelfde bronnen. Apple zou deze prijsverlaging willen invoeren vanwege de abonnement van de muziekstreamingdienst van Amazon, die momenteel lager zijn dan die van Apple. Prime-abonnees betalen 7,99 dollar per maand, terwijl eigenaars van een Amazon Echo, een slimme speaker, zelfs maar 3,99 dollar betalen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.