Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Win een Sudio Vasa Bla bluetooth in-ear koptelefoon

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2016, 15:18 CategorieActies

Ben je toe aan een nieuwe hoofdtelefoon die er stijlvol uitziet en ook nog eens draadloos is? Dan hebben we een interessante actie voor je. Deze week verloten we namelijk een Sudio Vasa Bla bluetooth in-ear koptelefoon. Deze hoofdtelefoon is ideaal voor in de trein, tijdens het sporten of op de fiets.

De Sudio Vasa Bla

Deze ‘oortelefoon’ maakt dankzij bluetooth draadloos verbinding met je smartphone (of een ander bluetooth-apparaat) en kan dus draadloos gedragen worden. Draadloos betekent in dit geval echter wel dat de twee oorstukjes middels een nekbandje met elkaar verbonden zijn.

In de verpakking zien we een gebruiksaanwijzing, een lederen hoesje, de koptelefoon met bedieningsstukje, 4 verschillende oordopjes, een microUSB-kabel en een clip voor de kabel terug.

Doe mee en win een koptelefoon!

Wil je kans maken op deze koptelefoon? Doe dan mee met onze actie. Like onze Facebook-pagina en, óf deel onderstaand bericht met je vrienden óf laat in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij deze hoofdtelefoon wilt winnen.

Lees onze review

Wil je meer weten over de Sudio Vasa Bla? Lees dan onze uitgebreide review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.