Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videoland gaat offline kijken dit jaar nog mogelijk maken

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 11:49 CategorieStreamingdiensten

Er gaan al maanden geruchten over het offline kijken van films en series op Netflix, maar het is het Nederlandse Videoland dat er als eerste mee aan de slag gaat. De streamingdienst laat weten dat we voor het einde van dit jaar nog een selectie aan films en series zonder een internetverbinding kunnen kijken.

Offline kijken met Videoland

Videoland gaat content offline aanbieden, waardoor je niet meer afhankelijk bent van een internetverbinding. In eerste instantie gaat het met name om content voor kinderen, met onder meer Woezel en Pip, Brandweerman Sam, Buurman en Buurman, K3 en Bumba. Begin volgend jaar worden ook series en films voor volwassenen aan het aanbod toegevoegd. Welke films en series we precies kunnen verwachten voor offline kijken is nog niet duidelijk.

Er wordt door Videoland geen limiet ingesteld. Je kunt zoveel films en series downloaden als je kwijt kunt op je computer, smartphone of tablet. Een beroep doen op je databundel om (een deel van de) Videoland-content onderweg te bekijken, is straks verleden tijd.

  • Delen:

Reacties

  1. ondemand vergelijk
    14 augustus, 2017 om 19:12

    Je kan inmiddels het hele aanbod downloaden. De functie heeft nu download to go. Wil je hier meer info dan kan je terrecht op http://hulp.videoland.com/hc/nl/articles/213533349-Wat-is-Download-to-Go-

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.