Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert vernieuwde BAMSTER bluetoothspeaker

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2016, 13:07 CategorieLuidsprekers

Tweeënhalf na de lancering van de BT BAMSTER introduceert Teufel een vernieuwde versie. De nieuwe BAMSTER is nog altijd een bluetoothspeaker en beschikt wederom over zijn karakteristieke vorm, maar de Duitse audiofabrikant heeft aan alle kanten gesleuteld om nog meer uit de speaker te halen. Zo heeft de BAMSTER een stevige behuizing van aluminium gekregen, zijn er nieuwe functies geïntegreerd en is de bediening verbeterd.

Vernieuwde Teufel BAMSTER

Dankzij nieuwe drivers met een groter geluidsbereik, minder vervorming en geoptimaliseerde audio-afstemming heeft de BAMSTER volgens Teufel een nog energieker geluid dan zijn voorganger. De speaker komt met twee passieve bassdrivers en de signaalprocessor van Texas Instruments verzorgt de dosering van alle tonen. De vorm van de speaker is ondertussen gelijk gebleven aan het oude model. De gestroomlijnde rondingen van de BAMSTER ondersteunen het stereo-effect en door het hoekige design verspreidt het geluid zich optimaal in elke ruimte.

Om de beste geluidskwaliteit te garanderen, maakt de BAMSTER als een van de weinige bluetoothspeakers gebruik van bluetooth 4.0 met aptX. Deze audiocodec zorgt ervoor dat draadloos gestreamde muziek zonder kwaliteitsverlies wordt afgespeeld. Door de draaiknop aan de zijkant met de LED-ring is het volume aan te passen. Aan de achterkant is het mogelijk om muziek te starten, te pauzeren, een nummer door te spoelen of een binnenkomend telefoongesprek op te nemen. Met de PArty Modus kun je twee bluetoothdevices tegelijkertijd aansluiten en afwisselend muziek vanaf een smartphone, tablet of laptop afspelen.

teufel-bamster-1

Met zijn slanke vorm past de speaker gemakkelijk in elke rugzak en is de BAMSTER tot wel twaalf uur lang te gebruiken op een gemiddeld volume. Mocht het laadniveau van de ingebouwde accu onder de 25 procent komen, dan wordt dit automatisch aangegeven op de LED-ring aan de zijkant. Ook schakelt de speaker zich automatisch uit als deze na twintig minuten geen signaal meer binnen krijgt.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe BAMSTER is verkrijgbaar in het zilver en in het zwart en is voor 139,99 euro te koop op de website van Teufel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.