Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify-app voor Apple TV komt er voorlopig niet aan

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2016, 9:26 CategorieMediaspelers

Spotify heeft laten weten dat eigenaars van een Apple TV voorlopig niet hoeven te rekenen op een aparte applicatie voor de mediaspeler. Ook zal er geen software development kit voor andere ontwikkelaars verschijnen, die daardoor geen functies van de dienst kunnen inbouwen.

Geen Spotify voor Apple TV

Een projectleider van de muziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat het bedrijf voorlopig niet zal werken aan ondersteunen voor de Apple TV, binnen de software development kit (sdk) van de dienst. Dat betekent dat ontwikkelaars geen functionaliteiten van Spotify in hun eigen apps kunnen bouwen en het betekent mogelijk ook dat we voorlopig niet hoeven te rekenen op een aparte app voor de mediaspeler. Dit is wat de projectleider binnen het bedrijf, genaamd Samuel Erdtman, precies gezegd heeft daarover.

To support tvOS has been down prioritized, You should not expect a release supporting it any time soon. I’m sorry about that.

Apple en Spotify hebben niet de beste relatie. De muziekstreamingdienst rekent zo’n drie euro meer voor een afgesloten abonnement via de App Store, omdat Apple een aandeel van dertig procent opeist bij de verkoop via haar winkel. Spotify noemt dat een wapen in de strijd op de markt voor streamingdiensten, terwijl Apple roept dat Spotify het bedrijf probeert zwart te maken met deze tactieken. Of beide bedrijven er ooit zullen uitkomen, is nu niet bekend. Maar voorlopig hoeven we dus niet op een app voor Apple TV te rekenen.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.