Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Series en films Videoland zonder abonnement te bekijken met prepaidkaart

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 18:34 CategorieStreamingdiensten

Videoland is inmiddels een bekende streamingdienst in Nederland en voor een vast bedrag per maand kun je hier onbeperkt films en series kijken. Toch zijn er nog genoeg mensen die zo nu en dan eens een film willen kijken en dus niet vast willen zitten aan een maandbedrag. Voor deze mensen is er nu ook een oplossing.

Videoland herintroduceert de Videoland-kaart, een alternatief voor serie- en filmliefhebbers die zich niet willen committeren aan een abonnement. Met de prepaidkaart, die te verkrijgen is in alle Primera-vestigingen in Nederland, kan een periode worden afgekocht waarin de gebruiker de content bij Videoland kan bekijken. Ook kan het tegoed op de kaart  in combinatie met een abonnement gebruikt worden voor het huren van de nieuwste films, net uit de bioscoop.

De prepaidkaart heeft een zogenaamde ‘open waarde’ tussen de 10,00 euro en 150,00 euro die binnen twee jaar besteed dient te worden. Na iedere transactie blijft de resterende waarde op de kaart staan. Met een deelbetaling (iDEAL, PayPal of creditcard) kan de resterende waarde besteed worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.