Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung brengt Spotify naar 2015 en 2016 smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2016, 11:49 CategorieSmart tv's

Samsung heeft laten weten dat de Spotify-app vanaf nu beschikbaar is voor 2015 en 2016 smart tv’s van het bedrijf. De app kan gratis gedownload worden uit de app store van het Tizen smart tv-platform.

Spotify was op de Smart Hub, het eerste smart tv-platform van Samsung, al beschikbaar maar sinds de komst van Tizen moesten smart tv-bezitters het nog zonder de dienst doen. Daar komt nu dus verandering in, met een app die voor iedereen werkt, of je nu gratis muziek luistert of een betaald abonnement hebt. Volgens Samsung en Spotify is de nieuwe app eenvoudig in het gebruik op een tv-scherm en krijg je toegang tot meer dan 30 miljoen nummers. Ook is er ondersteuning voor Spotify Connect waardoor je je smartphone, tablet of computer kunt gebruiken om de muziekweergave op tv te bedienen.

De Spotify-app is vanaf nu beschikbaar voor alle Samsung tv’s die op Tizen draaien. Dat zijn de JU- en JS-modellen uit 2015 en de KU- en KS-modellen uit 2016. Ook tv’s uit 2014 of daarvoor kunnen binnenkort een update verwachten die de app van de streamingdienst verbetert.

Lees meer over wat een smart tv is en wat je ermee kunt en bekijk ons overzicht met de beste smart tv’s van 2016 en 2017.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.