Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Prijs Xbox One Scorpio wordt ‘premium, maar wel eerlijk’

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2016, 9:48 CategorieGaming

Phil Spencer, de Xbox-baas, heeft in een interview laten weten dat de Xbox One Scorpio een ‘premium, maar wel eerlijke’ prijs zal krijgen. De precieze prijs is nog niet bekendgemaakt, maar het lijkt sterk dat Microsoft de console veel duurder in de markt wil zetten dat de PlayStation 4 Pro.

Prijs van Xbox One Scorpio wordt ‘premium’

In een interview heeft Xbox-baas Phil Spencer laten weten dat de Xbox One Scorpio, de 4K Xbox One, wordt voorzien van een ‘premium’ prijs, omdat het hier gaat om een ‘premium’ console. De prijs moet gelijkstaan aan de vorderingen die het bedrijf geboekt heeft op het gebied van rekenkracht. En aangezien de Scorpio veel krachtiger wordt dan de reguliere Xbox One, leeft nu de gedachte dat de prijs ook flink zal stijgen. Maar Spencer zegt dat we ons daar geen zorgen over hoeven te maken. De prijs zal niet absurd hoog zijn, geeft de man aan.

The opening price point for the Xbox One S, and the different hard drive sizes, that is a critical part of this whole product. When I think about it as a product line, you should expect the pricing to kind of be in line with that.

Wat we kunnen verwachten is dat Microsoft verschillende modellen op de markt zal uitbrengen. De verschillen tussen die modellen zal de grootte in de harde schijf zijn. En als dezelfde strategie als met de Xbox One S wordt gehanteerd, dan zal er eerst een versie met veel ruimte beschikbaar worden gemaakt — en die is ook automatisch duurder. Later zullen er ook versies uitkomen met minder interne opslagruimte aan boord.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.