Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Porsche Design en KEF onthullen nieuwe draadloze speaker

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2016, 10:53 CategorieLuidsprekers

De lifestylemarkt wordt voor av-fabrikanten steeds belangrijker, en dit resulteert in nieuwe samenwerkingen. Vandaag presenteren Porsche Design en KEF samen een nieuwe speaker; de Gravity One.

KEF en de Porsche Design Group zijn een samenwerking aangegaan en dit resulteert in drie nieuwe producten. De bedrijven hebben deze week twee hoofdtelefoons en een draadloze speaker gepresenteerd. De Gravity One is met een prijs van 330 Britse ponden geen goedkope speaker maar nog altijd stukken goedkoper dan de 911 soundbar die Porsche Design eerder dit jaar presenteerde.

KEF-Gravity-One

De Gravity One is gemaakt uit één blok aluminium en maakt gebruik van de Uni-Q technologie waar de luidsprekerfabrikant om bekend staat. Deze technologie moet zorgen voor een 360 graden geluid. Daarnaast beschikt de draadloze luidspreker over bluetooth aptX voor het streamen van audio, een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken, en een usb-uitgang waarmee mobiele apparaten opgeladen kunnen worden. Volgens KEF gaat de luidspreker 10 uur mee op een volle lading.

De Gravity One speaker van Porsche Design en KEF ligt vanaf nu in de Britse winkels voor een prijs van 330 Britse ponden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.