Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic brengt in 2017 nieuwe oled tv op de markt

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2016, 11:53 CategorieOled tv's

Panasonic was één van de eerste fabrikanten die vorig jaar met de oled-panelen van LG aan de slag ging en een eigen oled tv op de markt bracht. Dit model wist echter door de hoge prijs weinig consumenten te overtuigen maar in 2017 gaat Panasonic het opnieuw proberen.

Nieuwe oled tv Panasonic

In september van vorig jaar presenteerde de Japanse fabrikant de TX-65CZ950. Dit model was met een prijs van rond de 10.000 euro nogal prijzig en ondanks dat de eerste reviews vol lof waren werden er maar weinig van verkocht. Het was een eerste poging van Panasonic maar daar blijft het niet bij. Volgens betrouwbare bronnen van Homecinema Magazine komt de Japanse fabrikant in 2017 wederom met een oled tv.

LG laat al een paar jaar zien vol voor oled te gaan maar sinds dit jaar zien we ook andere fabrikanten instappen. Onder meer Metz, Philips en Loewe hebben oled tv’s – voorzien van oled-panelen van LG – aangekondigd. Het model van Philips, de 55-inch 55POS901F, staat vanaf volgende maand in de Nederlandse winkels voor een prijs van 3.699 euro.

Panasonic gaat ook nu naar alle waarschijnlijkheid weer met de panelen van LG aan de slag. Waar de TX-65CZ950 nog een gebogen scherm had, zal het nieuwe model een flatscreen krijgen. Wel zet de Japanse fabrikant net als met de TX-65CZ950 in op het premium segment, met een hoogwaardig design en de nieuwste beeldtechnieken. Het is nog niet duidelijk of we de nieuwe oled tv van Panasonic tijdens CES 2017 in januari of tijdens IFA 2017 in september gaan zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.