Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onthulling Nintendo NX zal vanmiddag gaan plaatsvinden

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 9:06 CategorieGaming

Nintendo heeft via Twitter laten weten dat de onthulling van de nieuwe spelcomputer van het bedrijf, de Nintendo NX, vanmiddag plaatsvindt. Hopelijk weten we dus vanmiddag wat we precies mogen verwachten van het apparaat.

Nintendo NX: wat krijgen we te zien?

Het is alweer een tijdje geleden dat Nintendo heeft laten weten dat het bedrijf werkt aan een nieuwe spelcomputer, maar tot op heden weten we eigenlijk niet wat we van het apparaat mogen verwachten. Daar komt vanavond verandering in, aangezien de spellenboer heeft laten weten, via Twitter, dat de onthulling van de console vanmiddag om vier uur (Nederlandse tijd) zal plaatsvinden. Verwacht echter niet de antwoorden op alle vragen die je hebt, aangezien het hier gaat om een video van ongeveer drie minuten.

En in die video krijgen we een eerste glimp te zien van wat de Nintendo NX precies is. Of we dus ook iets over de specificaties te horen zullen krijgen, lijkt onzeker. Wel lijkt het erop dat we zien hoe de NX eruit ziet — mogelijk krijgen we te maken met een hybride console, met een controller waar je ook onderweg op kunt spelen. Eerder maakte Nintendo al bekend dat de NX in maart van 2017 op de markt moet verschijnen. Dat betekent dat er nog maar weinig tijd over is om de console van een behoorlijke hype te voorzien…

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.