Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nvidia rolt een update uit voor de Shield Android TV

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 9:56 CategorieMediaspelers

Nvidia is vandaag begonnen met het uitrollen van een update voor de Shield Android TV. De update zal de audio-ervaring gaan verbeteren. Ook is er een update voor de Vulcan-api, die door verschillende games wordt gebruikt voor het weergeven van graphics.

Download de update voor Nvidia Shield Android TV

Er is nu een software-update beschikbaar voor de Nvidia Shield Android TV. De update is nog maar net begonnen met uitrollen, waardoor het dus nog even kan duren voordat die is aangekomen bij jouw systeem. Het gaat om update 3.3, die overigens nog steeds gebaseerd is op Android Marshmallow. Hoe het ervoor staat met de update naar Android Nougat, is helaas niet bekend. Naast het verbeteren van de audio-ervaring binnen enkele applicaties, heeft Nvidia er ook voor gezorgd dat de Vulcan-api beter zijn werk kan doen.

Die Vulcan-api zorgt ervoor dat de games op het systeem de graphics kunnen vertonen die je te zien krijgt (vooral zichtbaar wanneer je games speelt met een indrukwekkende grafische kwaliteit). Daarnaast is er ondersteuning voor DTS:X-audio, voor media-apps Plex, Kodi (versie 17) en de MX Player. Ook heeft Plex ondersteuning gekregen voor Dolby Atmos. Vooral gebruikers van Plex, één van de meest populaire digitale mediaspelers van dit moment, is dus van belangrijke updates voorzien. Het geluid is er goed op vooruitgegaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.