Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo zal de Switch niet met verlies gaan verkopen

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2016, 10:49 CategorieGaming

Nintendo heeft laten weten dat de Switch niet met verlies zal worden verkocht wanneer de console in maart beschikbaar zal zijn. Daarnaast verwacht het bedrijf dat de spelcomputer wereldwijd zo’n twee miljoen keer zal worden verkocht in de eerste maand.

Nintendo: Geen verlies op de Switch

Nintendo heeft nog geen extra details bekendgemaakt over de Switch en zijn games, maar heeft al weten laten weten dat de hardware niet met verlies zal worden verkocht. Dat heeft Tatsumi Kimishima, de bestuursvoorzitter van de spellenboer, bekendgemaakt. Dat gezegd hebbende, wil Kimishima ook graag duidelijk hebben dat de console aantrekkelijk geprijsd zal worden en dat de prijs van het apparaat dus zowel goed is voor de consument als de fabrikant. In de eerste maand verwacht Nintendo twee miljoen stuks te verkopen.

Als we kijken naar de eerste weken van de Wii U, dan zien we dat Nintendo 3,06 miljoen stuks verkocht heeft in de eerste zes weken van beschikbaarheid (medio november tot eind december). Dat waren dan nog de feestdagen, een periode waarin gamers vaak een nieuwe console kopen. Echter, gamers lijkt meer enthousiasme te hebben voor de Switch dan voor de Wii U, waardoor de gedachte nu leeft dat Nintendo de vraag straks niet aan kan. Wanneer de console precies uitkomt en wat de prijs is, heeft Nintendo niet bekendgemaakt.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.