Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Nintendo Switch wordt voorzien van een touchscreen’

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2016, 10:21 CategorieGaming

Naar verluidt zal het scherm van de Nintendo Switch een touchscreen zien, die beelden in 720p kan weergeven op dat 6,2″-scherm. Helaas is deze informatie niet direct afkomstig vanuit Nintendo, waardoor die niet te bevestigen is op dit moment.

Nintendo Switch heeft een touchscreen – gerucht

Er zijn geruchten verschenen over de Nintendo Switch, de nieuwe spelcomputer van Nintendo. Enkele bronnen bevestigen namelijk tegenover de website Eurogamer dat het apparaat is voorzien van een touchscreen. Ook zou er ondersteuning zijn voor multi-touch. Daarmee is de Switch onderscheidend ten opzichte van de Wii U en de 3DS van het bedrijf. Beide apparaten beschikken over een touchscreen, maar kunnen maar één input tegelijkertijd verwerken. Verder zou het scherm 6,2-inch groot zijn en 720p ondersteunen.

Het is nog even afwachten waar dat touchscreen straks voor gebruikt wordt. Nintendo presenteert de console namelijk als een product voor thuis en dat betekent dat het scherm vaker in de houder zit dan dat je hem vast hebt. Dat suggereert dat je dat scherm dus weinig zult gebruiken. Wellicht is de functionaliteit toegevoegd, zodat we er toch onze Wii U-gamers op kunnen spelen, middels digitale downloads die kunnen worden aangeboden in de online winkel van het bedrijf. Op 13 januari horen we meer over de Nintendo Switch, tijdens een presentatie.


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.