Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo maakt meer bekend over Nintendo Switch op 13 januari

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2016, 9:57 CategorieGaming

Nintendo heeft laten weten dat het bedrijf een Nintendo Direct zal uitzenden op 13 januari 2017, met meer info over de Nintendo Switch. Op dat moment worden meer details bekendgemaakt over het nieuwe home gaming-systeem van het bedrijf.

Meer info over Nintendo Switch

Tijdens een presentatie voor financiële analisten in Tokio, maakt Nintendo-directeur Tatsumi Kimishima bekend dat op 13 januari 2017 de Nintendo Switch Presentatie 2017 in Tokio plaatsvindt. Op dat moment worden meer details bekendgemaakt over het nieuwe Nintendo Switch home gaming-systeem, waaronder de exacte lanceringsdatum en de line-up van games die momenteel in ontwikkeling zijn. Deze presentatie zal wereldwijd ook te volgen zijn via een online stream. Zet die datum dus alvast in je agenda.

Kimishima maakt ook bekend dat vanaf januari Nintendo Switch sampling-evenementen zullen plaatsvinden voor uitgenodigde media en partners. Consumenten kunnen in diezelfde periode met het systeem kennismaken via hands-on-evenementen. Daar wordt later meer over bekendgemaakt. Het exacte tijdstip van de presentatie wordt de komende weken bekendgemaakt via de sociale-mediakanalen van Nintendo. In de trailer van de Switch zagen we al games als Super Mario, Mario Kart en The Legend of Zelda voorbijkomen.

Vooralsnog staat op de planning dat Nintendo de Switch zal uitbrengen in maart, voor een nog onbekende prijs. Die prijs zou echter niet al te hoog liggen, terwijl Nintendo wel winst zal maken op de hardware.


€ 308,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.