Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe versie tvOS nu beschikbaar voor Apple TV

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2016, 9:27 CategorieMediaspelers

Apple heeft op maandagavond de nieuwste versie van het tvOS gelanceerd voor de Apple TV, de mediaspelen van het bedrijf uit Cupertino. De update, die je nu gratis kunt binnenhalen, staat voornamelijk in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen.

Download tvOS 10.0.1 voor Apple TV

Apple heeft op maandagavond officieel tvOS 10.0.1 vrijgegeven. Deze update staat voornamelijk in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen. Tussen de release van tvOS 10, de bèta’s en nu tvOS 10.0.1, zijn er echter geen grote problemen gevonden. Wel zijn er in de afgelopen weken vier bèta’s verschenen voor ontwikkelaars en testers, om ervoor te zorgen dat de update goed werkt op de mediaspeler van het bedrijf uit Cupertino. Helaas brengt tvOS 10.0.1 geen grote features of nieuwe mogelijkheden met zich mee.

Wil je de update voor je Apple TV downloaden, dan kun je dat doen door naar Instellingen > Systeem > Software-updates te gaan. Daar zal de mediaspeler handmatig checken of er nieuwe software beschikbaar is. Krijg je de update nog niet binnen, geen nood: dan kan het zijn dat je er nog heel even op moet wachten. Je kunt overigens ook gewoon niets doen en de Apple TV zelf het werk laten doen, omdat tvOS 10.0.1 ook automatisch gedownload kan worden. Wat de volgende versie van het tvOS wordt, is helaas nog niet bekend.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.