Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Naim Audio en Bentley lanceren special edition Mu-so draadloze speakers

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 15:22 CategorieLuidsprekers

Autofabrikanten en audiofabrikanten weten elkaar de laatste tijd goed te vinden. Eerder kondigden Porsche Design en KEF een nieuwe serie audioproducten aan en vandaag is het de beurt aan Naim Audio en Bentley. Beide bedrijven hebben deze week de special edition Mu-so draadloze speakers gepresenteerd.

Naim Audio en Bentley kondigen deze week twee ‘Bentley’ versies van de Mu-so en Mu-so Qb aan. Beide speakers worden onderdeel van de nieuwe Bentley Collection waarin luxueuze goederen centraal staan. Het kleurenpallet van de mu-so speakers is gebaseerd op de “signature Bentley hue” die in auto’s van het bedrijf gebruikt wordt. Het design van de aluminium behuizing komt van het grillemotief dat we kennen van het Naim for Bentley Bentayga audiosysteem.

naim-bentley-mu-so-2

Maximaal vijf Mu-so speakers kunnen met elkaar verbonden worden om een multiroom-systeem te vormen, wat dan weer bediend kan worden middels de Naim-app voor iOS en Android. Natuurlijk is er ondersteuning voor diensten als Spotify en Tifal aanwezig, Apple Music kan via Airplay gestreamd worden en dankzij bluetooth aptX kan elk mobiel apparaat eenvoudig gekoppeld worden. De grote Mu-so komt met zes drivers, terwijl de kleine Mu-so Qb met vijf drivers komt. Beide speakers beschikken over een 32-bit DPS chipset.

Beide Mu-so speakers moeten in oktober op de markt verschijnen. De Mu-so gaat 1.195 Britse ponden kosten, de Mu-so Qb kost 750 Britse ponden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.