Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Making Weather is een zwevende speaker in de vorm van een wolk

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2016, 12:31 CategorieLuidsprekers

We zien luidsprekers in alle vormen en maten voorbij komen maar de Making Weather is toch vrij uniek. Deze speaker heeft de vorm van een wolk, zweeft boven zijn standaard en beschikt over leds die reageren op het geluid.

De Making Weather is een draadloze bluetooth-speaker maar dat is het minst innovatieve aan het apparaat. De luidspreker is vormgegeven als een wolk en middels magnetisme zweeft de wolk boven zijn standaard. Het project is een samenwerking tussen Crealev, een bedrijf dat zwevende speakers maakt, en Richard Clarkson Studio, een bedrijf dat eerder een lamp in de vorm van een wolk op de markt bracht.

De standaard van de luidspreker beschikt over een lithium ion-accu zodat de wolk erboven blijft zweven. De wolk zelf komt met leds die van kleur veranderen, afhankelijk van het geluid dat uit de speaker komt. Er is nog geen prijs voor de Making Weather bekendgemaakt maar goedkoop zal de draadloze luidspreker niet zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.