Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Libratone lanceert rode variant GO ONE CLICK en STYLE Bluetooth-speakers

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2016, 15:01 CategorieLuidsprekers

De Deense audiofabrikant Libratone kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van een nieuwe kleur in de lijn van GO ONE Bluetooth-speakers. De nieuwe kleur heet ‘Cerise Red’ en is een aanvulling op de drie bestaande kleuren.

Nieuwe kleur Libratone GO ONE speakers

De in juni geïntroduceerde GO ONE CLICK en GO ONE STYLE passen dankzij hun handzame formaat in iedere tas. De speakers linken met ieder mobiel apparaat en beschikken over Libratone’s kenmerkende, excellente 360°-geluid en Scandinavische design in een reeks trendy kleuren.

libratone-go-one-click-1

De GO ONE beschikt over een afneembare rubber beschermrand, waaraan naar eigen smaak diverse accessoires kunnen worden toegevoegd om de speaker aan te dragen of aan alle denkbare oppervlakken te bevestigen of op te hangen. De ONE STYLE is een simpelere variant van hetzelfde model en wordt geleverd met een rubber beschermrand met een lus, waardoor je de speaker gemakkelijk uit een tas trekt.

Prijs en beschikbaarheid

De Cerise Red-versies van de GO ONE CLICK en GO ONE STYLE zijn nu beschikbaar voor respectievelijk 199 euro en 179 euro. De rode variant van de derde speaker uit de GO-serie, de TOO, is later dit jaar verkrijgbaar.

  • Delen:

Reacties

  1. Marc
    28 september, 2018 om 12:39

    Wat kun je allemaal doen als er wifi op mijn smart tv zit

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.