Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG maakt betalingen op smart tv’s eenvoudiger

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2016, 16:50 CategorieSmart tv's

LG lanceert vandaag een uniforme in-app betaling voor de smart tv’s van het bedrijf. Samen met Paymentwall geeft de Koreaanse fabrikant ontwikkelaars voortaan de mogelijkheid om applicaties te ontwerpen met daarin gebruiksvriendelijke betalingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen gebruikers content, waaronder games en films, sneller en eenvoudiger aankopen.

De samenwerking tussen Paymentwall en LG geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om apps voor smart tv’s van LG te ontwikkelen die in meer dan 200 landen uitgebracht worden en over meer dan 140 verschillende betaalmethoden kunnen beschikken. Gebruikers hebben de mogelijkheid uit verschillende betaalopties te kiezen, waaronder een credit of debet card.

Door op de koop nu-knop te drukken en je betaalgegevens in te voeren kun je direct een film, serie, game of andere betaalde content aanschaffen. LG smart tv’s-gebruikers krijgen daarnaast de mogelijkheid om betalingen via desktops, laptops, tablets en smartphones te verrichten dankzij het gebruik van QR-codes.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.