Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LeEco komt naar de VS met 4K Ultra HD Android TV’s

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2016, 11:31 CategorieLcd en led tv's

LeEco is voor Europeanen en Amerikanen een nog vrij onbekend merk maar de Chinese fabrikant liet onlangs met de overname van het Amerikaanse Vizio zien grootste plannen te hebben. Het bedrijf komt dit najaar dan ook naar de VS en brengt onder meer 4K Ultra HD tv’s die op Android TV draaien mee.

Het Chinese LeEco houdt aan de eigen naam vast en komt met een complete line-up naar de Verenigde Staten. De line-up bestaat uit onder meer smartphones en tv’s. Op de website van het bedrijf zijn dit weekend al wat producten gelekt, waaronder vier tv’s met formate van 43-inch tot 85-inch.

Alle vier de nieuwe tv’s van de Chinese fabrikant draaien op Android TV, het smart tv-platform van Google. Daarnaast beschikken de modellen over de hoge 4K Ultra HD-resolutie, ondersteuning voor Google Cast en toegang tot de populaire streamingdiensten. Ook is ondersteuning voor high dynamic range aanwezig, en in ieder geval één van de nieuwe tv’s biedt ondersteuning voor Dolby Vision. Net als vele andere tv-fabrikanten kiest LeEco voor een audiosysteem van Harman Kardon.

De nieuwe tv’s worden op 19 oktober officieel gepresenteerd in de VS. Het is nog niet bekend of LeEco op korte termijn ook naar Europa komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.