Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN laat abonnees meer zenders buitenshuis bekijken

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2016, 17:04 CategorieDigitale tv

KPN heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verbeteren van zijn applicatie voor Interactieve TV. Niet alleen is de app voorzien van een gloednieuw uiterlijk, ook zijn de functies onder handen genomen. Zo moet het met de vernieuwde applicatie mogelijk worden om ook buitenshuis te kunnen genieten van de nodige extra zenders van het bedrijf.

Interactieve TV-app KPN krijgt update

KPN heeft zijn Interactieve TV app van een update voorzien waardoor je niet alleen een gloednieuw uiterlijk aantreft, maar waarmee ook de kijkbeleving zal veranderen. Een van de updates die de applicatie heeft meegekregen, is dat abonnees van KPN ook buitenshuis gebruik moeten kunnen maken van de extra zenders waar ze voor betalen. Het hoeft dus geen probleem meer te zijn als je op het Wi-Fi netwerk van iemand anders naar jouw eigen extra zenderpakket (bijvoorbeeld FOX Sports) wilt kijken. Hetzelfde geldt voor andere zenderpakketten, waaronder het Kidspakket en het Pluspakket.

Wanneer is de app beschikbaar?

De vernieuwde Interactieve TV app van KPN is per direct beschikbaar voor Android- en iOS-smartphones. Mocht je gebruikmaken van een tablet, dan zul je nog even geduldig moeten zijn. De vernieuwde applicatie voor tablets komt namelijk op 29 november 2016 pas beschikbaar. De applicatie is overigens gewoon terug te vinden in Google Play en de App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.