Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Insider lekt prijs, specs en bundels van de Nintendo NX’

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2016, 14:05 CategorieGaming

Hoewel Nintendo het bestaan van de Nintendo NX heeft bevestigd, weten we nog maar vrij weinig over de specificaties en de prijs. Een insider, die claimt bij Nintendo te werken, is wel bereid om de informatie op tafel te leggen. De NX moet over een half jaar op de markt verschijnen.

Meer bekend over specs, prijs en bundels van de Nintendo NX – gerucht

Over zes maand moet de nieuwe spelcomputer van Nintendo, met de codenaam Nintendo NX, al in de schappen liggen. Maar ondertussen weten we nog niets over het apparaat. Nintendo houdt de kaken op elkaar, maar een insider, die claimt bij het bedrijf te werken, komt wel met informatie naar buiten. Houd dus nog even een slag om de arm betreffende de onderstaande informatie.

  • De specs van de NX

De insider claimt dat gamers straks in 1080p en 60fps (frames per seconden, dit is de framerate) kunnen gamen. Ook kunnen videobestanden (waarschijnlijk van videostreamingdiensten zoals Netflix) in 4K uitgezonden worden. Er wordt ook gesproken over het hybride concept van de spelcomputer. De controller met een ingebouwde scherm kan games in 900p vertonen (net als een Xbox One soms doet).

  • De prijs van de NX

De suggestie wordt gewekt dat de Nintendo NX straks in twee prijscategorieën verkrijgbaar is, net zoals dat het geval is met de Wii U. Het basismodel zou 299,99 dollar moeten gaan kosten (en waarschijnlijk ook 299,99 euro), terwijl een consolebundel (met onbekende inhoud) 399,99 dollar / euro moet gaan kosten. Er komen demounites naar grote winkelketens toe. Eén van de vier demo’s is een Mario-game.

  • De marketing van de NX

Er is ook al gesproken over de marketing. Nintendo is daar meestal wel goed in. Nu schijnt het bedrijf gekozen te hebben voor de slogan ‘interact with your game on the go’, omdat je dus je games op de controller met een ingebouwd scherm zou kunnen spelen.

Helaas is bovenstaande informatie alles behalve bevestigd en wachten we nu op de officiële aankondiging van Nintendo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.