Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #68

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer het complete tweede seizoen van Scream.

Scream (twee seizoenen en een Halloweenspecial)

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Scream op de televisiezender MTV, die de serie ook zelf heeft geproduceerd. Dat seizoen verscheen al vrij snel op Netflix en hetzelfde is nu over het tweede seizoen te zeggen. Nu het tweede seizoen officieel is afgelopen kunnen we hem in één keer bingewatch. Maar nu is er ook een speciale Halloweenspecial. De serie is gebaseerd op de succesvolle horrorfilms. In deze serie van de horrorfranchise leidt een cyberpest-incident in Lakewood tot een moord met huiveringwekkende echo’s uit het verleden.

Django Unchained

Samen met een Duitse premiejager reist een bevrijde slaaf, Django, door Amerika om zijn vrouw te bevrijden uit de handen van een sadistische plantage-eigenaar. De film is geregisseerd door niemand minder dan Quentin Tarantino, dus je mag een hoop verwachten op het gebied van actie, spektakel en vooral liters bloed. Het is soms een beetje overdreven allemaal, maar dat mogen we inmiddels verwachten van de regisseur. Naast Jamie Foxx, zien we ook Leonardo DiCaprio terug in deze film, als de slechterik van het verhaal.

Glitch (één seizoen)

De onverklaarbare terugkeer van zes overleden plaatselijke inwoners die nu in topvorm zijn, vormt voor een politieagent en een dokter een emotioneel geladen mysterie. Daarnaast zijn een hoop mensen ook verdergegaan in hun leven en die keuzes zorgen nu ook voor worsteling en wrijving. Het eerste seizoen staat nu in z’n geheel op Netflix, dus je kunt in één weekend checken wat er nou precies aan de hand is in de nieuwe serie Glitch. Check ook vooral de onderstaande trailer om een goede indruk te krijgen van wat je mag verwachten.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.