Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #67

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de spannende racefilm Furious 7.

Furious 7

Wie had ooit gedacht dat de film The Fast and the Furious kon worden omgezet naar een franchise met nu al zeven films — en nog een achtste in productie? In dit deel keert het gros van de bekende crew terug uit de eerdere delen. Ze moeten het opnemen tegen Deckard Shaw, de broer van Owen Shaw. Deckard zint op wraak. Ondertussen vindt er een plot plaats waar de overheid bij betrokken is, inclusief een heus computerprogramma dat in staat is iedereen in de gaten te houden. Enfin, fans van overdreven actiefilms kunnen hun lol niet op.

American Horror Story (seizoen vijf)

Toen het vijfde seizoen van American Horror Story net van start ging, zette Netflix het vierde seizoen in z’n geheel online. Nu is het zesde seizoen al een paar weken bezig, dus mogen we rekenen op het vijfde seizoen. Deze serie presenteert ieder jaar nieuwe verhaallijnen en ontwikkelen met andere personages, maar wel met het gros van dezelfde acteurs. Hotel, zoals het vijfde seizoen heet, is flink gebaseerd op die oude horrorfilms en is ook een stuk donkerder dan alle seizoenen hiervoor. Volgens fans het beste seizoen tot nu toe.

The Siege of Jadotville

Het is 1961. De VN stuurt Ierse vredeshandhavers naar Congo, onder leiding van commandant Pat Quilan, om de bewoners daar van een arme mijnstad (Jadotville) te beschermen tegen een aankomende burgeroorlog. Ondertussen wordt er ook een aanval gelanceerd op de Franse en Belgische huurlingen, eveneens ingezet door de VN. Dat zorgt voor zo veel wrijving, dat de troepen daar, neergezet voor de vrede en de handhaving van de orde, met moeite geweldloos te werk kunnen gaan. Lukt het om dat ideaal vast te houden?

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.