Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #66

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2016, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Deze week onder meer de gloednieuwe serie Designated Survivor.

Designated Survivor

Wat zou je doen wanneer je als volksvertegenwoordiger, zonder uitzicht op de zetel van de president (of de minster-president), ineens een land moet gaan leiden? Dat overkomt Tom Kirkman, gespeeld door Kiefer Sutherland, in de serie Designated Survivor. Sinds vorige week is de serie te zien op Netflix en deze week is de tweede aflevering alweer online verschenen. Kirkman krijgt ongevraagd de taak van het presidentschap op zich geschoven en moet dus ineens de belangrijkste keuzes voor volk en vaderland gaan maken…

Horrible Bosses

Horrible Bosses is een leuke en soms ongemakkelijke komediefilm over een aantal werknemers die een pesthekel aan hun bazen hebben. Wat bedenk je dan als vriendentrio? Nou, waarom zou je niet meteen je bazen gaan omleggen. Maar dan houden ze met een hoop dingen nog geen rekening, waardoor niet iedereen zijn woord nakomt. Het levert een hoop grappige situaties op, die soms ook wel eens een beetje ongemakkelijk kunnen zijn. Maar dat hoort bij het genre tegenwoordig. Onder andere Jason Bateman en Jennifer Aniston spelen in deze film.

Hot Fuzz

Een politieman uit Londen moet onderzoek verrichten in een schijnbaar saai plaatsje dat plotseling wakker wordt geschud door een aantal macabere ‘ongelukken’. Eén van die politieagenten is de grappige acteur Simon Pegg, die onlangs nog in de bioscoop te zien was in de derde Star Trek-film. Pegg krijgt de opdracht om dat saaie plaatjes te onderzoeken, terwijl hij in feite de beste politieagent is in het team — en eigenlijk getraind is voor het drukke stadsleven. In Hot Fuzz moet die agent leren om voortaan kleiner te denken.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.