Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dock Nintendo Switch is er voor opladen en output naar de tv

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2016, 9:45 CategorieGaming

Een vertegenwoordiger van Nintendo heeft laten weten dat de Nintendo Switch Dock er is voor het opladen van de modulaire controller. Ook zorgt de dock ervoor dat de Switch het beeld kan doorsturen naar de televisie.

Dock Nintendo Switch bevat geen extra processorkracht

Langzaamaan komt er steeds meer informatie naar buiten over de Nintendo Switch, de nieuwe spelcomputer van Nintendo. De console werd donderdag aangekondigd met een korte trailer, waarin meteen duidelijk werd gemaakt wat het voor apparaat is en wat je er zoal mee kan. Maar over de hardware zelf weten we nog maar weinig. Inmiddels is duidelijk dat de Switch wordt aangedreven door een Tegra-chip van Nvidia, een krachtige chip voor mobiele apparaten, maar verder weten we eigenlijk nog maar vrij weinig.

Inmiddels heeft een vertegenwoordig van Nintendo aangegeven dat de dock van de Nintendo Switch is bedoeld voor het opladen van de (modulaire) controller. Ook gebruik je de dock voor de output naar de televisie. Voor zover bekend zorgt die hardware niet voor extra processorkracht of iets dergelijks. Zoals het er nu naar uitziet, krijg je dus dezelfde ervaring op de spelcomputer, of je nu op de tv of op het scherm van de controller speelt. Nintendo is voornemens de Switch in maart van volgend jaar op de markt te releasen.


€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 316,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.